肯德基家乡鸡今日喺医院住咗第20日,同医生辩论咗大半粒钟,话唔帮我做手术,嬲到要叫KFC降下温先得。讲下呢个巴辣鸡腿包餐先,$20有包有汽水,呢个优惠做到9月6号!1.巴辣鸡腿+七喜汽水(中)$20(10/10)呢个巴辣鸡腿包餐真系坚抵,鸡腿系巴辣鸡翼果种辣味,鸡腿够大件,鸡肉够嫩滑唔干,送上嚟玛丽医院仲够脆,咬落去仲有声添,入面仲有生菜、蕃茄同沙律酱,同m记比真系无得比!👍👍😋😋饮品就有得拣可乐、七喜同芬达(中),无糖可乐(大)👍1人总共价钱$20个人口味总评分:10/10@kfchk地址:西环坚尼地城卑路乍街116-122A号联康新楼1楼B号舖Please follow me🙆‍♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果钟意我嘅分享,麻烦请follow我,仲有记得Like同Share!🙏🏻🙇🏻‍♂️#肯德基家乡鸡 #kfc #坚尼地城 #坚尼地城好去处 #巴辣鸡腿包 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoods
肯德基家乡鸡

1.巴辣鸡腿+七喜汽水(中)$20(10/10)
饮品就有得拣可乐、七喜同芬达(中),无糖可乐(大)👍

1人总共价钱$20

个人口味总评分:10/10

@kfchk

#肯德基家乡鸡 #kfc #坚尼地城 #坚尼地城好去处 #巴辣鸡腿包 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong

外卖自取
  • 巴辣鸡腿包