2015-02-26 584 浏览
呢间小店系条暗黑巷仔度,唔系得朋友介绍话呢间burger 正,真系好易行过左。 估唔入到去又几热闹,是夜有波踢,都好爆场,好在预先book 左台,我就拣左个『珍宝磨菇手打牛肉汉堡』,而男友就要左个『流心芝士牛肉汉堡』,哗! 有成大版特式啤酒,之前兰桂芳啤酒节,我试左好多奇怪味啤酒,可惜今日抱病,乖乖点左杯薄荷茶 我个珍宝磨菇汉堡嚟先,哈哈! 原来我误会左唔系个汉堡Jumbo,系个磨菇Jumbo,个磨菇同包一样咁大,而且好厚,咬落好juicy,个汉堡d肉同出面有d唔同,唔系免治搞碎,系部分切丝,嗯…几好咬口! 赞! 个流心芝士牛肉汉堡,芝士就少左D, 不过都非常软熟香口,其实我好钟意佢个面饱皮,甜甜地有麦香,中和左汉堡肉嘅油腻,薄荷茶就系现成茶包,惊喜唔大,但有通到我个鼻塞。 总括来讲,我觉得呢间小店D食物几有Heart,下次会再来试埋D 啤酒
,嗯…几好咬口! 赞!
,甜甜地有麦香,中和左汉堡肉嘅油腻,
薄荷茶就系现成茶包,惊喜唔大,但有通到我个鼻塞。
  • 手打牛肉汉堡