2020-02-24
以Glamping为Idea 木系装饰好Nordic引人入胜餐牌上样样都好吸引 最后拣左佢地 样样都好满意!Burrata Caprese ($158) 份量大 Burrata好新鲜 好好味🤤Black Truffle Brioche ($88) 系必食极推介!望下几真材实料!劲厚切黑松露配蛋黄酱同酥脆Brioche! Best One-bite Finger food!Prime Tenderloin Burger ($115) 配炸莲藕片两个迷你顶级牛柳汉堡 两块嫩滑牛柳啖啖肉面包烘得脆身 一啖咬落去大满足!锅煮野米饭 可以拣配鸡肉西班牙香肠或者野菜 ($188) 我哋就拣咗鸡肉好钟意佢用日本珍珠米配南美嘅黑米 咬落好烟韧有咬口 鸡肉烟熏味香浓 另外迷迭香嘅香味都扑鼻而来 两个人share刚刚好!最后黎camping梗系要食返个烧棉花糖点着冧酒 小火随即燃点 将棉花糖喺小火上加热 配埋朱古力酱或者云呢拿酱 夹喺焦糖饼干上食 摆落口简直系好幸福嘅甜蜜感觉🙆🏻♀️好钟意餐厅好多嘅用心位 店员服务态度好好相信好快会再返嚟🙋🏻♀️
餐牌上样样都好吸引 最后拣左佢地 样样都好满意!
两个迷你顶级牛柳汉堡 两块嫩滑牛柳啖啖肉
面包烘得脆身 一啖咬落去大满足!
最后黎camping梗系要食返个烧棉花糖
点着冧酒 小火随即燃点