2024-09-30 457 浏览
前排去megabox 发现到呢间隐世嘅cafe,被绿植环绕,一个好好嘅地方比大家呼吸下新鲜空气!今个weekend,我即刻call齐一班朋友过嚟野餐,重点系乜嘢都唔洗准备~因为呢间cafe推出咗精致Picnic box set,令我哋轻松享受派对🎉🥗Salad (1 box each - 1lb)🔹Assorted Hapi Salad 田园沙律(Avocado, Mixberry, Mix Green, Nuts)🔹Cobb Salad 科布沙律(Chicken, Avocado, Bacon, Egg)沙律砌到好似一幅画咁靓,好丰富,连抗拒食蔬菜嘅朋友都忍不住拣咗个雕成玫瑰花牛油果嚟食,实在太吸引。另外,鸡肉很嫩滑,啖啖肉,简单嘅调味已经好好食。倒入醋捞埋一齐食,开胃又清爽~🥐Pastry (2pcs)🔹忌廉芝士烟三文鱼迷你牛角包🔹吞拿鱼醉蛋沙律迷你牛角包🥪Sandwich (2pcs)🔹照烧洋葱生肉三文治🔹番茄鸡肉三文治面包系迷你size,食用方便,而且每款嘅馅料都塞得满满的!牛角包🥐新鲜酥脆~🍌Fruit Bowl鲜杂果拼盘🧁Dessert (2pcs)海盐焦糖朱古力挞特浓朱古

🥗Salad (1 box each - 1lb)
🔹Assorted Hapi Salad 田园沙律
🔹Cobb Salad 科布沙律

🥐Pastry (2pcs)
🔹忌廉芝士烟三文鱼迷你牛角包
🔹吞拿鱼醉蛋沙律迷你牛角包

🥪Sandwich (2pcs)
🔹照烧洋葱生肉三文治
🔹番茄鸡肉三文治

🍌Fruit Bowl
鲜杂果拼盘

🧁Dessert (2pcs)
海盐焦糖朱古力挞
特浓朱古力慕丝

朱古力控好开心,朱古力好浓郁,有甜品先令野餐圆满~

🧃Drinks (4bottles)
Suwmer Violet 夏之紫
Cold Brew Coffee 冷泡咖啡
Apple Juice 苹果汁
Orange Juice 橙汁

四款饮品各有特色~好少野餐盒会包括涷咖啡,呢点加分!

👏🏻凡购买 Picnic Box Set可免费租用野餐垫乙张(按金$100)

👏🏻野餐垫直接租用/购买:
- 租用$50/日
(按金$100、租用时段请向店员查询)
- 全新购买 $168 /张

📌套餐需提前5日预订