2019-02-17 120 浏览
星期六放假仲要衬埋咁好天气 所以想揾间cafe悠闲地过一日~男朋友揾左呢间宁静既文青小店 值得赞下男朋友咁知我心!好开心可以坐窗口位 可以望住个蓝天 仲有自然光射入黎暖暖地好舒服😌我地叫左份all day breakfast🥗同blueberry cheesecake🍰饮冻朱古力同热姜蜜🍵有自然光衬托 望落真系好似好食左 当然味道都真系唔错!特别系黑松露炒蛋🍳蛋够滑同埋黑松露真系一啲都唔吝啬 啖啖都系!朱古力唔太甜 岩晒怕肥又要饮朱古力既人士😆👍🏻蓝莓芝士蛋糕 好好味!应该系自家新鲜制 因为芝士食落唔似出去买个啲好实既感觉 所以感觉唔会太腻 真系食多件都得😆🤤姜蜜既甜度同姜份量都控制得好 唔会太辣唔会太甜!饮完个人暖笠笠☺️食完再去埋附近既小店行下 其实何文田同红磡都几多野行~

食完再去埋附近既小店行下 其实何文田同红磡都几多野行~