相信大家平时都好钟意去唔同嘅cafe打卡 食下野饮杯咖啡chill下😌喺基隆街嘅Bold 以布料为主题 墙上挂上色彩缤纷嘅彩布 连menu都系布制 好有特色🌈除咗环境之外 食物质素固然重要 呢度嘅嘢食都真系唔错✨▪️英式全日早餐整个breakfast嘅食物都好啱我口味😛炒蛋好滑 我仲将佢放咗去多士上面 加埋烟肉 口感同味道都更有层次⤴️猪肉肠几juicy 带少少黑椒味又唔会太咸 烟三文鱼份量都几多 可以同沙律配埋一齐食 最钟意嘅一定系爆汁大啡菇 加埋轻轻烧过嘅芝士🍄好好味 劲满足▫️黑毛猪火腿芝士牛角包呢度嘅牛角包真系一流👍🏻牛油味香浓 外层酥脆 中间软熟 黑毛猪火腿够咸香 同芝士劲夹🧀▪️Iced Mocha + Hot latteLatte嘅拉花好有心思 饮落都好奶滑☕️ 而冻Mocha令我相当有惊喜 平时对冻饮嘅卖相都唔会有乜期待 因为唔会有拉花🧸但呢杯竟然有朱古力酱挂杯 而且咖啡同朱古力味道平均 唔会太甜🍫

▪️英式全日早餐
▫️黑毛猪火腿芝士牛角包