2022-09-03 409 浏览
红磡人气甜品tiramisu布甸软包 呢排去开红磡 又揾左间新奇布甸包试试 平日劲夜9点去到 唔洗排队 见到好彩仲有tiramisu 同焦糖味.⭐️tiramisu布甸包$26👌🏻外层系软包口感 冇常见既法式布甸咁硬👍🏻表面大量可可粉 tiramisu做得唔错 几滑身👍🏻而且做到爆馅效果 夹埋软包食唔会觉得漏系一个唔错既体验 ok啦 路过可以一试only.平时布甸包 比较似港式蛋挞但食完呢个真系有西餐甜品feel 记得之前好似有朋友仔话 布甸包似bagel好硬 唔钟意今次呢种应该会岩你口味.但我比较钟意新鲜出炉偏脆偏硬嘅法包feel.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_红磡.#揉然地 (红磡)地址:红磡芜湖街155号地舖.⭐️评分:味道:3/5环境:-/5服务:-/5抵食:3/5.钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔超感谢 你既支持🙏🏻一齐见证 我脂肪既成长..#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #h
⭐️tiramisu布甸包$26
今次呢种应该会岩你口味
但我比较钟意新鲜出炉偏脆偏硬嘅法包feel
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_红磡
#揉然地 (红磡)
地址:红磡芜湖街155号地舖
⭐️评分:
味道:3/5
环境:-/5
服务:-/5
抵食:3/5
钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔
超感谢 你既支持🙏🏻一齐见证 我脂肪既成长

#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #红磡美食 #黄埔美食 #布甸包 #面包