2021-06-16
希慎3楼中庭位置开咗lifetastic 座位阔落开扬 有多张卡位 所以成餐晚饭都好舒服!餐牌有好多唔同种类嘅食物选择 每款都带有新派嘅煮法 价钱都相当亲民👍🏻前菜叫咗个crab & watermelon tartare 呢个配搭真系第一次见 估唔到咁fresh咁夹😍 蟹肉嘅份量都特别多 非常开胃😋仲做咗个北海道刺身级带子!带子特别鲜甜俾咗好多块我哋 啖啖都系带子鲜味 而且佢哋嘅煮法好新颖 下面有有啲泡沫带出带子嘅味道几得意!主菜都有好多唔同选择 由肉类去到意粉都琳琅满目, 我哋就叫咗一个猪一个鹌鹑,两样都好好食。先讲个猪,喺上面铺咗芝士喺度,但系都一啲都唔腻,反而同猪嘅味道好夹,而且仲有啲黑松露嘅味道喺度特别清新!我哋最钟意就系就系呢个法国嘅鹌鹑,佢整到肉质好嫩滑,份量非常之多,而且出面薄薄嘅皮亦都煎得好香口仲,搽咗少少甜甜地嘅蜜糖喺度,而我最欣赏嘅系佢可以有创新嘅精神,配南瓜酱亦都可以配士多啤梨酱,估唔到亦都可以咁夹,连配菜都好好味,薯仔好香口。呢度嘅甜品都系非常出名,其中我哋叫咗个荔枝西瓜蛋糕,佢综合左荔枝,西瓜同埋玫瑰嘅味道,中间仲有少少开心果喺度增加佢嘅口感,大满足!朱古力茉
呢度嘅甜品都系非常出名,其中我哋叫咗个荔枝西瓜蛋糕,佢综合左荔枝,西瓜同埋玫瑰嘅味道,中间仲有少少开心果喺度增加佢嘅口感,大满足!朱古力茉莉花茶蛋糕都一流😋
另外饮品都好多选择,其中一个系牛油果奶昔唔会太甜太邪恶,甜度好啱我哋饮。而另一杯系伯爵茶朱古鲜花 下次好想再叫返一杯!