2022-06-06 150 浏览
最近因工作关系去左杜拜两个星期+隔离仲要晒黑左几度👩🏾真系攰到顶唔顺🥲😷前排日听同事讲话特登搭半个钟车去食「#勿当奴」我就好惊讶咁问佢「我哋Office楼下唔系有一间麦当劳咩?😱」原来此#勿当奴非普通「麦当劳」🤣咁我都试下搭半个钟车去食#友利坊x友利冰室x勿当奴 🤩去到见到好多款式拣咁我梗系拣个超多芝士嘅牛肉饭🧀🐮🍚芝士丼配双重芝士牛肉饭 $58🧀🐮🍚 睇相都见到劲多芝士,身为芝士魔怪🧀🧀见到真系赏心悦目开心到爆😍😍一夹起系成抽芝士呀🧀加埋啲牛肉汁好好食 块芝士好香😋同埋系份量超大碗劲足料平时包开底既我都觉得饱😌樽仔奶茶 跟餐加$8☕️比钱后,系雪柜内自取已购饮品呢个举动十分信任客人❣️另外,呢度有个好处就系买完一个饭你可以加几支嘢饮都得🧋🥤🧃🍵☕️🍶奶茶奶味足,味道不会过苦缺点就系冇得走甜餐厅干净舒适干净阔落依家好多餐厅都不设纸巾,呢到好为客人著想每张桌上都放左酒精消毒啫喱同纸巾值得搭半个钟黎试性价比超高🤣#太子#西餐#西式#聚会 #多国菜#打卡#黄店#朱古力#咖啡#沙冰#薄饼#意粉#据扒#cafe#芝#芝士控#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfo
最近因工作关系
去左杜拜两个星期+隔离
仲要晒黑左几度👩🏾
真系攰到顶唔顺🥲😷

前排日听同事讲话特登搭半个钟车去食「#勿当奴」
原来此#勿当奴非普通「麦当劳」🤣

咁我都试下搭半个钟车去食#友利坊x友利冰室x勿当奴 🤩
去到见到好多款式拣
咁我梗系拣个超多芝士嘅牛肉饭🧀🐮🍚

芝士丼配双重芝士牛肉饭 $58🧀🐮🍚
睇相都见到劲多芝士,身为芝士魔怪🧀🧀
见到真系赏心悦目开心到爆😍😍
一夹起系成抽芝士呀🧀
加埋啲牛肉汁好好食 块芝士好香😋
同埋系份量超大碗劲足料
平时包开底既我都觉得饱😌

樽仔奶茶 跟餐加$8☕️
比钱后,系雪柜内自取已购饮品
呢个举动十分信任客人❣️
另外,呢度有个好处就系买完一个饭
你可以加几支嘢饮都得🧋🥤🧃🍵☕️🍶
奶茶奶味足,味道不会过苦
缺点就系冇得走甜

餐厅干净舒适干净阔落
依家好多餐厅都不设纸巾,呢到好为客人著想
每张桌上都放左酒精消毒啫喱同纸巾
值得搭半个钟黎试性价比超高🤣

#太子#西餐#西式#聚会 #多国菜#打卡#黄店#朱古力#咖啡#沙冰#薄饼#意粉#据扒#cafe#芝#芝士控#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfoodblogger#igfoodie#igfood#igfoodporn #igfoodshare