朋友话想食烧肉吹水,就带我哋去咗旺角嘅八木桥日式烧肉食食饮饮😍见到好多人都拣咗雨餐,我哋就谂不如试吓,结果食到唔想返屋企😂【A5和牛西冷】牛肉刀工精湛,切得啱啱好,烤起嚟口感特别香脆滑嫩,牛肉仲喺口中流出鲜甜嘅牛肉汁,特别可口好食😋【A4黑毛和牛和尚头】,烤后嘅和牛肉香味十足,特别有嚼劲,咬落仲听到特别酥脆嘅声音,续盘咗几次,因为真系太开胃啦🤤【A4黑毛和牛牛肩】,肉质嫩滑,配埋啲柠檬,酸甜爽口,外皮酥脆仲带有肉汁,一啖爆开,特别享受😎【天妇罗】,鲜美多汁,外皮酥脆香甜,一啖咬落,简直太完美啦😍仲有其他好丰富嘅配料食完当然要食Haagen Dazs雪糕,顺便吹水几句,先肯返屋企😝

仲有其他好丰富嘅配料