2023-04-11 1095 浏览
《全港最抵食下午茶无误🍰🍴》好耐无过嚟,h&m原来已结业,美利楼更显冷清🥲亦有著明显的岁月痕迹,但毫不影响它赤柱地标的地位!若修葺下一定更靓✨正题,钟意呢间餐厅够大间坐得舒服~唔使同人迫!仲有场地布置🥳啱晒港女来打卡😅下午茶$399(二人用)打卡之余,又够晒抵食👍烟三文鱼多士,焦糖炖蛋都好好吃😋火腿唔多掂😕好咸同韧,唔系好吞到👎另一款火腿面包仲又冻又硬❌其他就不过不失!另外,仲试咗南非/西班牙生蚝🦪各4只!系有声的🚁一间主打食海鲜的餐厅🦞生蚝唔新鲜😣南非的生蚝,有两只系臭的🤢叉起蚝的背面,肉眼可见是已坏!影相时无留意到,相信叫餐厅更换系绝对冇问题嘅!不过已经唔想吃,就无叫到🥲好彩番去都无屙🥹值得一赞的是,一男店员服务态度非常到位👏不时替我们更换餐具/加水,更主动帮我们揸机影相,仲影得几好😆,所以呢个劣评系卑唔落手的😅下次扮靓靓再去打卡~📍岚石 - 海鲜&牛扒餐厅 赤柱美利楼1楼102号舖
《全港最抵食下午茶无误🍰🍴》

正题,