2020-04-15
呢间餐厅价钱都唔贵 午餐当中可拣餐汤或沙律包埋饮品 网上睇介绍🍔系用美式做法 份量亦有返咁上下!汉堡包够大个同薯条亦几多吓 食极都仲有既感觉!至于🍟盐既比例调味唔错!-如果食量细既人想食🍔可以两人Share 再唔系拣下午茶$38个迷你汉堡 会啱份量 我见隔离枱既Order个迷你🍔只系M记包size既细少少-好耐之前网上睇过人介绍佢既🍔系纯牛肉手打汉堡 但呢日食落口感似用机打🤔不过系食得出汉堡扒 唔同其他🍔店有用沟猪肉方法 因为咬落去块扒同其他店比系韧口啲(牛肉韧度)之前食过既其他店 沟左猪肉落去块扒系滑口好多!-两个汉堡块扒有啲实 唔够松化所以会觉得似用机打 虽然汉堡扒好够厚 不过睇相都可以见 我拣既8oz牛肉菠萝汉堡 块扒Overcook口感即刻扣左分!而🐮既传统纯牛肉芝士汉堡块扒就煎得唔错!但两者食落都冇网上所讲到话Juicy、爆汁 我嫌佢㶶咗就有🙊刮咗啲黑焦-但食落可惜既系两块扒调味差左啲 唔够均匀😢一部份过咸一部份冇味!食完系咁饮水!个包变咗唔OK希望佢日后有改善!总结汉堡系一般!
之前食过既其他店 沟左猪肉落去块扒系滑口好多!