2024-10-08
之前去过位于湾仔分店,一直对佢哋完美还原希腊圣托里尼嘅特色念念不忘🥰 今次到访中环嘅分店,再次享受一下仿如外国渡假一般嘅风情🤭 店内装修每一处都充满圣托里尼独有嘅海洋风✅ 感觉好chill 好悠闲😚 大大小小嘅饰品点缀美观又悦目,啱晒打卡影相❤️ 㨂咗一份午市套餐❣️ 内包前菜、主食、甜品同埋餐饮👍 非常丰富抵食😋 前菜㨂咗是日餐汤😋 每一口都充满浓郁嘅椰菜花香味🥰 加上柔滑嘅忌廉作伴,饮落醇厚顺滑,好正❤️ 主食㨂咗希腊地道菜Pita Gyro❤️ 肉串㨂咗最爱嘅牛牛😋 烤得焦香满溢🤤 浓厚嘅牛味非常诱人😚 食落外焦内嫩,肉汁满满🫶 一旁嘅彼得包经用心热烘👍 入口温热柔软,沾上特调伴酱一齐食,别具滋味😙是日甜品系希腊乳酪芒果慕丝😍 入口酸香清新,软滑细致,唔会过甜过腻,作为餐后甜点好合适❤️饮品㨂咗经典嘅黑啡❤️ 足味浓厚,醇香出色🫶
是日 甜品系希腊乳酪芒果慕丝😍 入口酸香清新,软滑细致,唔会过甜过腻,作为餐后甜点好合适❤️
饮品㨂咗经典嘅黑啡❤️ 足味浓厚,醇香出色🫶