2022-12-16
👫系黄埔睇完戏🎬顺便行吓食埋个饭☺️我哋之前经开已经比呢间蓝蓝白白希腊风嘅餐厅吸引住🍴今日终于可以试吓喇😍🏝除咗餐厅外面嘅蓝白希腊小屋吸引之外🛖餐厅里面都非常之宽躺🪑枱与枱之间空间感十足👍坐得舒服😌我觉得放假带埋主子黎坐户外晒下太阳🌞都系一个唔错嘅选择呢🥳忌廉龙虾意大利粉 $158🌈欣赏佢地将只龙虾剥好晒壳👍我哋食嘅时候可以叉住大啖大啖咬落去噜❤啖啖肉好爽呀😍意粉质地偏林,我自己就比较喜欢偏硬嘅意粉口感,呢个软度我朋友就超喜欢喇🥳🥩烧安格斯西冷牛扒 8oz $188🌈呢个西冷牛扒都算大份🥩牛扒肉味香浓🔥肉汁丰富🍴牛扒嘅蔬菜配菜亦都唔少🥬好有诚意喔🥳🥳+ $40 三文鱼Dozy温泉蛋配鱼子酱🌈用三文鱼托住一颗浓稠柔软溏心蛋🥚重点系上面放满鱼子酱❤将口感嘅享受推到巅峰💯系高级嘅味道呢🥳🥳+ $20 cake of the day🌈我地拣咗我哋最喜欢嘅芝麻味道❤呢个芝麻蛋卷味道唔错✅芝麻味够浓👍推介推介🥳🥳🍵小山园抹茶鲜奶 $50🌈我呢个抹茶控就梗系拣呢杯「小山园抹茶鲜奶」啦🍵抹茶味够晒浓又唔会好甜❤口味够晒正宗✅抹茶控一定大満足呢🥳🥳☕️佐藤园焙茶鲜奶 $50🌈呢个焙茶鲜奶口感好够香✅亦够滑👍
忌廉龙虾意大利粉 $158
🥩烧安格斯西冷牛扒 8oz $188
+ $40 三文鱼Dozy温泉蛋配鱼子酱
+ $20 cake of the day
🍵小山园抹茶鲜奶 $50
☕️佐藤园焙茶鲜奶 $50
🌈呢个焙茶鲜奶口感好够香✅亦够滑👍整体味道都系唔错💯仲有靓靓拉花衬托添🥳🥳