Y Pasta

2024-07-30 1158 浏览
难得老公放假,想同老公食餐好,呢间餐厅喺网上评价唔错,于是放工再同老公嚟试吓👍🏻餐厅系年轻人开嘅手工意粉专门店,每日于香港嘅手工意粉厂引入鲜制嘅手工意粉,值得一试👍🏻餐厅地方阔落而且是希腊风装修,白色主调加埋白色拱门同好多绿色植物,令人感觉恍如在外国度假😊意式香草焗鸡翼:鸡翼烤得好好,够晒热,外皮香内里充满肉汁,而且香草味浓够晒入味😬明太子帆立贝扁意粉:帆立贝好大只,厚肉弹牙而且鲜甜,鲜制意粉软滑而且有蛋香,配上浓郁嘅明太子忌廉汁好鲜味,加埋蟹籽一齐食好正😊忌廉龙虾汤:忌廉龙虾汤好浓郁,充满龙虾嘅鲜甜香味,好正👍🏻巴马火腿火箭菜薄饼:薄饼是传统的薄脆意大利pizza,巴马火腿咸香配上香浓嘅芝士同埋火箭菜一齐食好正,批底薄薄地而且好脆👍🏻

意式香草焗鸡翼:
忌廉龙虾汤:忌廉龙虾汤好浓郁,充满龙虾嘅鲜甜香味,好正👍🏻
巴马火腿火箭菜薄饼: