以前喺希云街一路都只系会去到食shari shari嘅位置 完全唔知行到咁入 但原来有间咁写意嘅Cafe(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)佢有种唔属于呢条街嘅感觉🤣装修有点日本复古feel 位置唔多 但系好阔落 坐得好舒服~-🥪明太子薯仔沙律竹炭吐司 ($78)完全系为咗佢嘅样子而叫😆因为觉得佢黑色吐司好搞笑 味道中规中矩唔算特别 但食食下觉得个吐司有点干~-🍳All Day Breakfast ($128)呢个都算系喺cafe见过比较丰盛嘅all day breakfast🤭比较特别嘅系有鸡卷 同埋乳酪 另外面包方面仲可以拣bagel!-☕️Hojicha Latte ($50)饮品就真系几出色🤍叫咗呢个焙茶拿铁 焙茶味几浓 而且拿铁好滑身 面头𠮶层泡沫好绵密 甜度好适中 推介🤍
🥪明太子薯仔沙律竹炭吐司 ($78)

🍳All Day Breakfast ($128)

☕️Hojicha Latte ($50)

• Hojicha  Latte