食物:味道几好,串烧好多鸡嘅唔同部位,包括比较特别嘅鸡冠、鸡颈、提灯,但太太太多油,一串串烧可以抹到成只碟都系油环境:我哋三个坐吧枱,吧枱另一端有四五个客,同埋后边有张大枱七八个客,都饮酒饮到high晒不断狂叫,音量系酒吧劈场猜枚嘅程度,侍应介绍食物讲乜听唔到,我哋三个亦都完全倾唔到偈。最激气系侍应厨师冇叫𠮶两台客细声啲之余,仲陪客人饮埋一份,叫大家不醉无归。如果系居酒屋setting就无所谓,但而家系omakase Menu18样食物,就算我哋想走都仲有好多食物未嚟。最后要叫餐厅快快脆脆上埋剩返𠮶啲,串烧未食完就上炊物,赶头赶命咁食🤦🏻‍♀️埋单每位$900+(包括$688 omakase set, 加提灯、牛舌、饮品)价钱算合理,但真系嘈到完全enjoy唔到啲食物,如果谂住食饭倾偈就更加千祈唔好去。

提灯
2023-06-09