今日要岀屯门换礼物😵‍💫点知我好傻仔以为vcity就系屯门市中心😮‍💨兜兜转转抱住个仔换完已经11点…行行吓见到铁板49蚊,仔仔未见过世面🤣就带佢入去试吓食物双吉鱼猪铁板 $49 (不包饮品)我老公好古板话:人哋叫自选2款,咪左1款右1款啰!问咗姐姐👩‍🍳原来系10款仼拣架一上到黎仲系咋咋声个吉列鱼同吉列猪都好脆!不过啲薯条系底就有啲淋😭2岁呀仔食咗好多饭同鱼呀!佢都话好食😋喂完佢就到我食..个阵啲饭就岩岩暖,啲鱼就好好食!不过猪扒就干晒硬左…咖哩焗牛扒饭 $61 (连$3冻饮)一上枱,个碟边仲系超热,热到盘边都系咋咋声㗎个咖哩汁好浓!上面仲有芝士,劲好食(芝士控)啲饭好粒粒分明,有咬口嘅!分量上就唔系够,可能因为男人又大食环境地方都算干净,同埋光猛⭐️全部都系卡位!不过就感觉好窄,人哋行岀黎,你要褪后先可以俾人过完再入。服务我哋去食嘅时候12pm,应该未系忙嘅时候,啲姐姐都好都礼貌,见到我有小朋友,都主动拎定碗仔俾我!我因为冇嗌嘢饮,所以叫佢俾杯水我都好快!
行行吓见到铁板49蚊,仔仔未见过世面🤣就带佢入去试吓

食物

双吉鱼猪铁板 $49 (不包饮品)
我老公好古板话:人哋叫自选2款,咪左1款右1款啰!
问咗姐姐👩‍🍳原来系10款仼拣架

一上到黎仲系咋咋声
个吉列鱼同吉列猪都好脆!

咖哩焗牛扒饭 $61 (连$3冻饮)

一上枱,个碟边仲系超热,热到盘边都系咋咋声㗎

我因为冇嗌嘢饮,所以叫佢俾杯水我都好快!

2021-11-01