Remedy Me @wellwellwell

放假梗系要带小朋友捐窿捐罅, 揾吓好去处啦😎 今次就同Curtis 喺港岛区吃喝玩乐, 嚟到亲子餐厅 @wearewellwellwell 享受一个Weekend Brunch🍽👅 呢个套餐设有成人及小童半自助早午餐, 菜式选择仲好丰富😋 老公拣咗烤安格斯牛扒🥩佢话牛扒烤得啱啱好, 同个酱汁好match! 我拣嘅三色芝士焗波士顿龙虾🦞 我觉得龙虾上面嘅芝士真系好香浓, 肉质够鲜够弹牙😍 Curtis就拣咗蘑菇忌廉汁意粉🍝 囝囝仲食到停唔到口添🤭 小朋友仲可以去到半自助沙律吧度拣钟意嘅沙律, 够晒健康🥗 用餐期间, 餐厅仲俾咗盒蜡笔俾Curtis填颜色, 非常贴心❤️ Wellwellwell 除咗食物好味, 我觉得环境都好靓好舒服, 颜色配搭又够sharp, 啱晒打卡📸 真系好适合一家大细嚟到享受一个轻松愉快嘅周末👨‍👩‍👦
放假梗系要带小朋友捐窿捐罅, 揾吓好去处啦😎

呢个套餐设有成人及小童半自助早午餐, 菜式选择仲好丰富😋
Curtis就拣咗蘑菇忌廉汁意粉🍝 囝囝仲食到停唔到口添🤭

小朋友仲可以去到半自助沙律吧度拣钟意嘅沙律, 够晒健康🥗
真系好适合一家大细嚟到享受一个轻松愉快嘅周末👨‍👩‍👦
2022-10-23