2017-09-12 666 浏览
这次生日的主角好法国,好钟意法国风情,学法文,指定要简Le Marron 呢间充满法国情怀的餐厅,完全无令我们失望。先不讲食物,单单是环境已经够拍照几个钟,每一个布局每一个细节都好grand,情侣可以浪漫一下,一班姊妹黎gossip 同狂影相又得。食物方面更令人惊喜!!每一道菜都好食到不得了,服务员主动介绍有咩好食!1. Pamaham + 蜜瓜前菜必点,完美配合,好fresh。2. 猪扒厚厚的猪扒完全无过熟,肉质鲜嫩,完全唔鞋,水准之作。3. 三文鱼呢道菜系我最钟意同难忘,点解可以整得咁好食⋯⋯⋯⋯三文鱼好考功夫,要熟得黎保持鲜嫩,食左咁多间,呢间算做得最好!4. 鸭肉鸭肉配上独特既汁,好开胃,减轻肉既肥腻,呢道都好惊喜,之前未试过!5. 甜品靓到不能抗拒,知道我朋友生日仲特登free一个甜品,好开心呢到简直无得输!!!

1. Pamaham + 蜜瓜
前菜必点,完美配合,好fresh。

2. 猪扒
厚厚的猪扒完全无过熟,肉质鲜嫩,完全唔鞋,水准之作。

3. 三文鱼

4. 鸭肉

5. 甜品
靓到不能抗拒,知道我朋友生日仲特登free一个甜品,好开心

呢到简直无得输!!!
庆祝纪念
生日