有朋友喺英国返嚟想聚一聚,见到呢间餐厅系由音乐人开,现场有专业音乐设备,好奇决定试试,餐厅环境好有怀旧舞厅嘅感觉,加上现场高质嘅音乐,好有气氛。Fish and Chips $168鱼肉系用东星斑,所以食落肉质实净弹牙,又多汁滑嫩,炸浆炸到好脆同亁身,食完成份都唔会觉得油腻,薯条都好好食,连埋薯皮炸特别香。香港仔海鲜意大利粉 $188几有趣嘅一道意粉,酱汁系由甜椒同黑椒调配而成,味道好有港式风味,海鲜多到摆满成个碟,砚好鲜甜!香蒜芝士牛油烧蚝 $128单睇个样都已经流晒口水啦,烧得好靓,蚝大大只又无焗唔缩晒水,而芝士又带有焦香,各样调味都好平衡。无酒精饮品 $68Cucumber Ale 先会饮到柠檬嘅酸味,然后会有青瓜嘅清爽,最后带薄河嘅香味,好清爽嘅感觉。Virgin Colada 菠萝汁加椰子奶,饮落酸酸甜甜咁,好开胃。

Fish and Chips $168

香港仔海鲜意大利粉 $188

香蒜芝士牛油烧蚝 $128

无酒精饮品 $68
炸鱼薯条
香蒜芝士牛油焗蚝
香港仔海鲜意大利粉
Cucumber  Ale  &  Virgin  Colada
炸鱼薯条
香蒜芝士牛油焗蚝