为咗同狗狗有quality time~我同未婚妻揾咗海滨附近新开嘅Cafe,一去到已经有好多毛孩🤩门外有两侧座位,Bench同bar table都有,多数毛孩同主人都坐外面,而入面就只可以坐到近门口位(橙色物件再入就唔得,好似管理处唔比🙊)我哋坐喺外面table(茶几高度),所以毛孩企起身可能抓到嘢食🤭叫咗All day breakfast 同明太子大虾意粉🍝All day breakfast 配搭几特别,估佢唔到嘅系有热情果Yogurt,三文鱼牛油果薯蓉都唔错!份量就唔大,细食嘅我哋就啱啱好~意粉就淡味咗啲,可能大虾味重,相对明太子意粉无咁重,但想食明太子嘅就觉得有啲淡🙈哩两杯好有特色!应该话Menu上咖啡都独特于一般Cafe☕️桂花Dirty|先闻到桂花香,饮落去就系Dirty口感味道,倾向钟意花同咖啡嘅都几钟意😆Tiramisu|侍应好warm地提我哋饮之前,用饼沾嚟饮,唔好一淡嘴落去,因为会被粉浊亲🤭外表已为杯饮品加晒分,而饼同奶盖、咖啡嘅配搭又似甜品,又系饮品🤤层次好丰富,底下嘅咖啡无被抢风头👍🏻我哋仲帮Hoji🐶叫咗杯Doggieccino,佢喺第一次饮,但饮唔停😆 不过个杯

All day breakfast
明太子大虾意粉

叫咗All day breakfast 同明太子大虾意粉🍝

桂花  Dirty

Doggieccino

我哋仲帮Hoji🐶叫咗杯Doggieccino,佢喺第一次饮,但饮唔停😆 不过个杯对于佢太深,我哋倒落碟比佢饮~

Hoji唔止stay with us, 佢都有社交嘅需要,哩度比佢可以同其他毛孩一齐沟通😊

All day breakfast
桂花  Dirty