2017-05-07 1019 浏览
必试、必试、必试重要的要讲三次,以前成日都会帮衬,之后隔左一段时间无去食,今日屋企人再提起依间潮州野,初时完全谂唔起系边间,以为系间新餐厅,点知越行得近就记起依间铺头啦😋成日同屋企人讲'去宝城隔离果间食啦',以前唔会留意个名,只系会咁样叫,但反而今次就特别留意铺名,可能因为想写个食评,就更加留意铺名,等多d人识下小店入到去,个姨姨已经认得出我地啦,仲问做咩咁耐唔黎喔,依d就系连锁店、快餐店无ge人情味挂🤔跟住,我地就叫左三样野食必叫亦系我最爱-蚝仔肉碎煎蛋、跟住就睇晚餐牌叫左个西兰花鲜菇小元贝同豉汁蒸黑仓食得出每碟菜式都系厨师用心整因为食得出系新鲜有镬气,唔系人地预先整好左俾你,成日觉得想食好野,就需要耐心等候其实,依间铺头食过不下十次啦,有好多不同款式,打边炉、小菜、小食、豆花甜品最常食都系小菜,因为真系煮得出色,每次晚饭时间都系坐无虚席所以绝对推介你地一试
必试、必试、必试

跟住,我地就叫左三样野食
食得出每碟菜式都系厨师用心整

最常食都系小菜,因为真系煮得出色,每次晚饭时间都系坐无虚席
所以绝对推介你地一试
足料例汤