2021-10-04
见人推介抵食炸鱼All Day Breakfast,去试下啦!周六收工去旺角,成街都人头涌涌,Lucky地去既时间唔驶点等位,入去座低,后面已经开始多人等位🙈一心去试All Day,点都要叫黎食下英式全日特餐 $65相比其他餐厅,呢个All Day都算食物价钱平均,有炒滑蛋、火腿、沙律菜、炸鱼柳、肠仔、蛋沙律牛角包。食物质素平均,系牛角包既沙律蛋唔太钟意食,系甜嘅有啲怪怪的🤨另外order 常餐D:茄牛餐肉粒乌冬+牛角稣炒蛋火腿,都只系$58相比下,常餐会饱啲。P.S:可以选择食常餐A应该会更加抵食,见到隔离&前面枱都食A,佢有只瑞士汁全肶加捞公仔面,望落几吸引⋯⋯餐转冻饮冬饮各加$3冻好立克、冻咖啡*本人觉得食常餐会抵食过All Day Breakfast 😆迷你牛角包 🥐 好似食空气甘,食完呢餐唔会有满足感!
一心去试All Day,点都要叫黎食下
英式全日特餐 $65
全日英式早餐