2024-03-29 280 浏览
今次去咗‘元朗万芳茶记’食早午餐,叫咗个‘常餐’黎试吓我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐饮体验。份量:正常,唔会太饱。味道:辣沙甸鱼有一条半,辣度十足相当惹味。公仔面煮得啱啱好,弹牙唔会太腍。加咗$4叫咗个火腿奄列个蛋煎得相当好食,如果钟意食熟蛋嘅人会相当喜欢,咬入去亦都有蛋汁渗出嚟,整体个火腿奄列亦唔会太油,好好食。牛油餐包正常发挥。整体上唔会太咸,亦唔会太油,相当推介。餐饮:冻柠茶走甜正常发挥上餐速度:茶餐厅速度上菜店员态度:良好店内环境:茶餐厅有分店外店内座位,虽然坐在店内,但系坐喺店内嘅人食烟亦相当困扰,闻到烟味亦是美中不足之处,虽然知道无法避免。人均消费:$49改善方案:希望下次嚟食,闻唔到烟味,而味道方面无需再改善,因为已经好好味。下次希望试吓浓汤沙嗲牛公仔面。
今次去咗‘元朗万芳茶记’食早午餐,叫咗个‘常餐’黎试吓
我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐饮体验。

份量:正常,唔会太饱。

餐饮:冻柠茶走甜正常发挥

上餐速度:茶餐厅速度上菜

店员态度:良好

人均消费:$49

下次希望试吓浓汤沙嗲牛公仔面。