2019-05-22 3350 浏览
我老公最钟意就系食西餐,于是预早book左呢间食德国🇩🇪餐入到去布置得好有情调,又有吊灯、丝带🎀,另外电视屏幕隔离系个小舞台,会有人唱歌🎤、弹琴🎶、弹结他,都好有情调我地怕外国餐厅份量会好多,所以都唔系叫左好多野食,叫左两样主食、小食同甜品就各一。德国🇩🇪猪手呢个猪手个皮脆到不得了,食落去索索声🎶难得里面既肉唔算太干,都有肉汁。配上酸菜同著仔🥔,简直一流蝴蝶🦋粉猪肉烩番茄酱🍅首先讲左猪肉先,个卖相麻麻地,d肉好似散晒咁,但食落去好林,而且好入味,真系唔可以净系睇样。另外,d蝴蝶🦋粉口感好好,好有咬口,配上浓郁既番茄酱,配合黎食,都好夹。唯一,个粉份量少左d德国🇩🇪杂肠呢个有唔同种类既德国肠,加埋酸菜、薯仔既配菜,我个人钟意食最右手边果种焗苹果卷呢个卷好好食,外面个脆皮酥好好食,里面既苹果都好足料,配上右手边既云尼拿油,真系好好食
我老公最钟意就系食西餐,于是预早book左呢间食德国🇩🇪餐

德国🇩🇪猪手
配上酸菜同著仔🥔,简直一流
德国猪手

蝴蝶🦋粉猪肉烩番茄酱🍅

唯一,个粉份量少左d
蝴蝶粉猪肉烩番茄酱

德国🇩🇪杂肠