餐厅: 金鮨
资讯:

2023-01-14 1345 浏览
呢间日式鱼生小店喺长沙湾,我最少帮衬咗5年,以前喺呢头返工,lunch每星期最少食一次😀而家转咗工,都会耐唔耐带埋个仔去食呢间鱼生小店,店面系细细地 但胜在食到人情味,师父同店员小姐都好亲切,每次嚟都会倾下计咁🥰但推介佢重点原因当然系食品质素相当高,而且性价比高,出面差唔多价钱或比佢贵嘅,都冇佢地d 鱼生嘅份量同质素,佢地仲可以加$16 配成set, 会埋一碗足料面豉汤及前菜呢个汤 味道浓郁,同出面其他汤唔同,汤入面劲多料,有三文鱼 豆腐等等,绝不欺场,而且热腾腾,真系正到不得了烧牛舌 $68 份量足 味道好以上分别价钱$88-$119,性价比高鱼生鲜甜,而且唔系出面果d 切到薄chichi, 够哂份量仔仔食量大,贴心店员加大饭量用大碗装比我地♥️铺内装横 也有日式感非常推介呢间小店,大家可以去试下🤗

足料面豉汤

烧牛舌 $68 份量足 味道好

三文鱼杋立贝

以上分别价钱$88-$119,性价比高
鱼生鲜甜,而且唔系出面果d 切到薄chichi, 够哂份量
仔仔食量大,贴心店员加大饭量用大碗装比我地♥️

铺内装横 也有日式感

非常推介呢间小店,大家可以去试下🤗
2023-01-14
足料面豉汤