今日天气转凉,Mina爸话今晚想食串烧,我哋即刻去帮衬多次的~烧烤堂,呢度每一款都即叫即烧,上菜效率又超快,等一阵就所有嘢食都到齐,可见店员都受过非常专业的训练😆而且款式选择多,但又做到水准🫰🏻🌟秘制烧羊架羊架烧到外焦内嫩,肉质鲜美多汁,搭配埋酱料,令人回味无穷。🌟焦糖青苹果鹅肝多士鹅肝的油脂分布均匀,中间夹住酸酸甜甜青苹果,中和鹅肝的油腻感,鹅肝入口即溶,超完美嘅配搭,必食之选🌟蒜蓉烧广岛蚝广岛蚝肥美油鲜甜,烧到甘香,再加上蒜蓉,钟意食蚝嘅人一定要试🌟川烧活元贝元贝鲜嫩,鲜味十足,搭配川式的香辣调味,口感增次丰富🌟烧蒜蓉茄子面层铺满蒜蓉,烧得好香又唔会太干,每一啖都食到蒜蓉同埋茄子🌟牛油蒜蓉焗金菇香味浓郁的牛油,配埋新鲜嘅金菇菜一齐焗,突显咗两者嘅味道🌟明太子鸡腿肉表面铺满香浓的明太子酱,鸡腿肉烤得外脆内软,明太子爱好者唔好错过🌟盐烧鸡中翼鸡中翼烧得外脆内嫩,盐香味浓,肉质鲜美,令人一口接一口🌟新鲜百香果梳打食完咁多热辣辣嘅串烧,当然要饮番杯,味道清新嘅百香果梳打解泄啦🌟爆打香水柠檬茶食饱饱,饮返杯清新香甜的爆打香水柠檬茶,满足感满满

🌟秘制烧羊架
羊架烧到外焦内嫩,肉质鲜美多汁,搭配埋酱料,令人回味无穷。

🌟焦糖青苹果鹅肝多士

🌟蒜蓉烧广岛蚝

🌟川烧活元贝
元贝鲜嫩,鲜味十足,搭配川式的香辣调味,口感增次丰富

🌟烧蒜蓉茄子
面层铺满蒜蓉,烧得好香又唔会太干,每一啖都食到蒜蓉同埋茄子

🌟牛油蒜蓉焗金菇
香味浓郁的牛油,配埋新鲜嘅金菇菜一齐焗,突显咗两者嘅味道

🌟明太子鸡腿肉

🌟盐烧鸡中翼
鸡中翼烧得外脆内嫩,盐香味浓,肉质鲜美,令人一口接一口

🌟新鲜百香果梳打

🌟爆打香水柠檬茶
食饱饱,饮返杯清新香甜的爆打香水柠檬茶,满足感满满

2024-12-21