我哋今次去咗一间位于黄埔、好旺场嘅餐厅🔥。舖头主打重庆面食,亦都有唔辣嘅选择。最特别嘅系舖头自助吧,除咗有自助水同埋餐具,仲有埋免费小菜小食、口气清新糖果㖭🥢。价钱亦都好抵食,下午茶餐menu 30几蚊已经有超丰富套餐。.🌶️酸菜肥肠面($49)辣度对我哋嚟讲啱啱好!越食越惹味,汤底嘅酸菜味、肥肠油脂感亦都好香♨️。而且面质好好,食落挂汤,而且够腍又弹牙🫦。.🥟脆皮大饺子(三只) (+$17)果然够晒大只!饺子外皮炸到香脆,中间嘅韭菜肉馅够晒多💥,食落啖啖都系韭菜香味,馅料口感软绵,几香口🔥。.🍅酥脆鸡排蕃茄汤面($48)唔食辣嘅朋友,亦都可以拣蕃茄汤。汤底清甜,唔会过咸,加上同样系够软又弹牙嘅面质👅,好啱将自助吧嘅脆豆小菜,同埋辣豆角捞埋落去一齐食,令到味道丰富惹味😝。鸡扒脆得嚟,里面肉质多汁软滑💦,真心好食。.🌴白玉厚椰乳(+$12)绝对要试呢款好高人气嘅饮品!椰奶嘅甜香味道,夹埋清香嘅白玉果冻🥤,入口嘅感觉超级滑捋捋。而且好啱夹埋辣汤面一齐食😎,中和解辣。

🌶️酸菜肥肠面($49)

🥟脆皮大饺子(三只) (+$17)

🍅酥脆鸡排蕃茄汤面($48)

🌴白玉厚椰乳(+$12)
2024-06-06
下午茶