2021-09-08
价钱都系120-160左右但不包括野饮,系主题公园食正餐价钱都算系咁,不过就唔好太过期待都有几咁好食,都系普普通通食得饱咁😂外观就似颓饭咁,味道都系正常,唔系话超级好食,但系又唔算系难食咁😂😂不过以个景黎讲都系几好,前题系坐系WINDOW SEAT😜如果好似我地咁坐系入边,咁就无乜感觉啦~红酒烩牛肉饭👍🏻👍🏻👍🏻虽然佢系写红酒烩牛肉,但系我同朋友都食唔出有红酒味😂不过牛内肉其实系牛腩黎,我就比较中意啦~同埋牛腩都煮到好淋,相信小朋友都可以咬得到!仲会有D蔬菜系度,咁就系饭菜肉都有一齐,咁就都几平衡啦吉列猪扒饭👍🏻👍🏻外观系靓既!但系吉列猪扒真系劲干,完全无JUICY既感觉😂不过佢另外有茄汁系侧边,都会好D既~另外吉列猪扒饭都会D蔬菜系度,咁就都会均衡D。不过当时既𩠌就唔系话好热,都系暖暖地,介意者就要留意返~另外,因为我地系用团体飞所以呢餐张飞就包埋个餐既,仲会有埋野饮送贴埋一个布丁!包餐黎讲都算过得去,起码都会食得饱~等位就大概半个钟到,我地系大约1320左右攞飞,到大概是1350左右就有位,LUNCH TIME黎讲都算几快,因为我地可以系呢段时间去附近行下,好过就咁企系度~而且张飞
红酒烩牛肉饭👍🏻👍🏻👍🏻
吉列猪扒饭👍🏻👍🏻
另外,因为我地系用团体飞所以呢餐张飞就包埋个餐既,仲会有埋野饮送贴埋一个布丁!包餐黎讲都算过得去,起码都会食得饱~等位就大概半个钟到,我地系大约1320左右攞飞,到大概是1350左右就有位,LUNCH TIME黎讲都算几快,因为我地可以系呢段时间去附近行下,好过就咁企系度~而且张飞有QR CODE可以知道NUMBER都好好!可以就返时间返去就好了!😜