2022-08-29 1195 浏览
唔知几时开始香港兴起咗冬甩潮重点系明明印象中呢一样野系好平价好Common嘅野食来到啲小店同埋I G Shop之后又摇身一变变咗贵价野自问不太好甜野 4-50蚊一旧Donut我就真系唔识得欣赏 同埋无兴趣用咁贵价钱浅尝一啲明知自己冇乜兴趣嘅嘢啦咁啱见到呢间food panda 做紧外卖自取优惠买咗半打迷你冬甩🍩再加八折和外卖自取减$20优惠券 先61.6✌🏻觉得自己真系个精明嘅消费者冰凉嘅冬甩加上爆馅嘅cream 出边系松软嘅面包质地同薄薄一层朱古力 真系超好食 怪唔得知啲人为之疯狂😂😂不过食第一𠮶阵时真系觉得好正 但食多几个就觉得啲味其实都系差唔多重覆同埋有啲流~ 就算个馅唔同但食落个感觉都大致相同 觉得可以买返黎系party偶然gathering阵时成班人share呢间真心几抵食又好味🤣🤣
唔知几时开始香港兴起咗冬甩潮

重点系明明印象中呢一样野系好平价好Common嘅野食