2017-09-12
有openrice既折,折后每大人335一位,呢个价食酒店dinner buffer 都算平! 今个月系蟹做主题,餐厅送每人一个芝士焗蟹盖/ 黑松露焗蟹盖,我地各叫一款,味道一般,芝士就好味少少,黑松露果个系有炸粒粒,太油腻了!因为太饿,我取左熟食先,有好好味炸蟹箝好味r, 仲好食过你去饮宴果啲熟食有石班鱼,味道一般都鲜既,其他都味道正常,款式唔多但味道几好海鲜有长脚蟹,青口,蟹,虾。我冇食青口,长脚蟹好肥美,我食左好多好多只,虾好弹牙,唔错! 蟹我食左一只,都多膏都唔错!另外我食左mixed沙律,有4款,薯仔系我既最爱,洋葱味好正,另一系green Apple 好味,加埋啲nuts唔错.。沙律区系唔错既,有埋好大条既秋葵!甜品就食左2球movepick 得云喱嗱同朱古力,其他甜品就冇食。甜品就好少款。