2017-03-05 412 浏览
平日中午时间呢度好多人,反而今次星期日中午黎到就唔使等位,无乜人。呢度午餐有很多选择,有刺身饭、乌冬、丼饭等等,我最钟意就系佢啲套餐多数都系有一个主食再加个卷物、寿司或者小食,感觉冇咁单调👍🏼今次就叫咗个牛肉丼饭,套餐除咗有个饭之外仲有三粒章鱼小丸子、面豉汤、同埋冻绿茶。套餐嘅章鱼小丸子都唔预佢会好好食架喇,不过黎到都好够热,外皮脆卜卜,入面都真系有粒章鱼,味道有少少辣,所以都绝对收货👌🏼。至于个牛肉丼饭, 十分大碗,同吉野家唔同嘅就系呢度多咗啲黑椒,不过黑椒比较大粒,口感有啲影响,有时食落好似有啲蛋壳系入边嘅口感。另外都要赞下呢度嘅伙计(定系老板?),唔好睇佢哋系几个男人,其实佢哋好有礼貌,所以食都食得开心啲👍🏼