2020-03-23 363 浏览
🌟炸豆腐鲁肉饭🌟 $51 (包台式野饮)___________________________第一次系佢地装修完返黎食晚饭水准依然呀🙃黎度ge鲁肉都系我食过最香最开胃因为佢唔会好似出面ge肉燥咁干切到咁细粒 有埋鲁肉汁送粒粒分明ge珍珠米真系一啖鲁肉一啖饭 鲁蛋入味再配上新鲜炸起 热辣辣ge炸豆腐 配上另上ge特制甜豉油份量又大 性价比 依然一流💯无论价钱定质素都比出面大间ge台湾食店有得fight ga~ 食物评分: 9/10____________________________环境干净 座位宽阔度还可以 环境: 7/10服务员同老板娘都好有礼貌 有需要加蒜都好乐意加俾你😝服务: 9/10______________________________餐厅🍴: 茶点地址🎯: 大埔安慈路1号海宝花园7B地下附近地铁站🚇: 大埔地铁站 地区⛳️: #igfoodtaste大埔 #igfoodtaste东铁线餐厅类别🍴: #igfoodtaste台湾菜人均消费 💸: $50-80价钱类别💲: #igfoodtaste低价营业时间⏰: 星期一至日 11:00-23:00
🌟炸豆腐鲁肉饭🌟 $51 (包台式野饮)
___________________________
第一次系佢地装修完返黎食晚饭