2023-04-30 78 浏览
📍 川霸王 (观塘)观塘巧明街94-96号鸿图中心地下5B号舖今日收工搭巴士返屋企,同老公两个发紧梦落错车,于是行左去鸿图道𠮶边!横掂都系,就去左附近揾食😆去到𠮶边见呢间好似特别多人点餐,于是就睇吓有咩岩食🤤老公拣左个面餐,而我就叫左个水煮鱼☺️跟餐叫埋饮品及小食,埋单先$150,都几抵食👍水煮鱼估唔到水煮鱼份量几多,而且鱼肉厚薄适中,加上非常嫩滑,果然系餐厅推介🤣入面仲有芽菜及寛粉,加埋一碗白饭,超级够饱👍三𩠌面老公最近学人减肥,所以拣左三样比较素嘅𩠌,包括系豆卜、生菜及鱼皮饺😂望到非常清淡,不过个汤底非常清甜,一样好味道🤤餐仲可以加钱饮野,我哋一人叫咗一支茶,分别系玫瑰茉莉及四季春,热辣辣嘅天气,加埋清新嘅冻饮🥤好正👍至于两个小食就不过不失,唔系太岩我嘅口味🤣粉皮偏甜口味#平价之选 #川菜 #川霸王 #观塘川菜 #foodie #hkfoodie #CP值高
📍 川霸王 (观塘)
观塘巧明街94-96号鸿图中心地下5B号舖

跟餐叫埋饮品及小食,埋单先$150,都几抵食👍

水煮鱼

三𩠌面

至于两个小食就不过不失,唔系太岩我嘅口味🤣
粉皮偏甜口味

2023-04-26