2018-03-20
落单大概十分钟就上菜,都好快手,我就叫咗一个本菇忌廉意粉,配菜有粟米,炸鸡,虾仁,烟肉,仲送咗个日本京鱼汤,细细杯,仲叫左个自家制嘅冰茶。本茹忌廉意粉个忌廉味都重忌廉味,好味道, 个意粉好弹口,好食,个炸鸡好脆,香口,好好味 ,真系一定要食呢个炸鸡,好抵食,12蚊有三件, 仲有烟肉,都好食,同个意粉好夹,咸咸地, 虾仁就好弹牙 ,粟米好甜 。日本京鱼汤是送的,好重鱼味,咸咸地,几特别,我几钟意饮。正好open嘅area最平的意粉48蚊就有得食,配料就可以逐样加钱,自己可以选择几多配料都得。几好, 钟意食乜嘢𩠌就乜嘢,钟意食几多就几多。个卖相好丰富,好味道六点钟来到这间餐厅已经有几枱客人食紧,感觉这类像快餐店,好开阳,因为你系度座可以望到好多客人不停喺度行嚟行去 ,光线好充足, 环境都舒服,坐得都ok。有几款饮品俾你选择,全部跟餐都是12蚊,散叫25蚊。自家制冰茶好特别, 有两旧橙喺度,甜甜地,因为佢自家制, 同冻柠茶有些不同, 这个跟餐就12蚊,散叫就25蚊。
日本京鱼汤是送的,好重鱼味,咸咸地,几特别,我几钟意饮。
正
好open嘅area
个卖相好丰富,好味道
有几款饮品俾你选择,全部跟餐都是12蚊,散叫25蚊。