2023-03-16
不嬲都好钟意食火锅嘅小编,今次仲试埋串串火锅😙觉得一串串咁又方便又得意😎平日午市更只不过系要$178再加一!🥹🥘三宫锅 ( 苹果蕃茄/沙嗲汤/重庆经典麻辣汤)我哋两个乜汤都想试,但系又怕会好辣㖞🤣所以就净系带咗一个辣嘅汤底🫶🏻千祈唔好睇小个重庆经典麻辣汤嘅辣度!🥹我地只左中辣😂对我地嚟讲系超级辣🫢但又好惹味㖞!真系对佢又爱又恨🤣苹果蕃茄汤 :酸酸地,唔太重苹果味🤣感觉好清新,可以解下辣同开胃食多啲!沙嗲汤: 好重花生味,几正😼👍🏻🧊呢到嘅串串有好多选择👍🏻净系肉类都有好多种!😎而蔬菜🥬都已经占大半个雪柜😼我自己就最钟意食麻辣莲藕同薯仔😎🧊海鲜都有🦐㗎!有虾、象拔蚌、鱿鱼、墨鱼🐙✨🤍食物嘅上下都会有label 清楚指示食物嘅名称🤩咁就唔怕会拎错啦😆所有嘅嘢食系呢到都系任饮任食,自己出去拎嘅🫶🏻记得食几多拎几多唔好哂吖😙店员服务态度都好好👍🏻非常亲切😆人均消费💵: $200-300性格比: 8/10好食程度😋:8/10回头指数💓:8/10 📍串串贡 (深水埗)深水埗元州街18G号富汇居1楼
🥘三宫锅 ( 苹果蕃茄/沙嗲汤/重庆经典麻辣汤)
沙嗲汤: 好重花生味,几正😼👍🏻
🧊海鲜都有🦐㗎!有虾、象拔蚌、鱿鱼、墨鱼🐙✨
人均消费💵: $200-300
性格比: 8/10
好食程度😋:8/10
回头指数💓:8/10
📍串串贡 (深水埗)
深水埗元州街18G号富汇居1楼