2023-09-28
今次去旺角跳舞,跳完舞就梗系要食返啲好嘢先啦☺️ 🥩黑椒牛柳五成熟配焗薯 $128牛柳好嫩滑,配上香辣嘅黑椒酱,口感好够味!焗薯又香又软,好好食!真系令人嘴馋指数爆表!🌶️🥔😋🍗 瑞士鸡翼 $38鸡翼烤得香脆,外层金黄酥脆,入面嘅肉汁丰富多汁,令人回味无穷!加埋啲瑞士芝士,味道更加浓郁!真系令我食得停唔到口!🧀😍🌯手工炸春卷 $40外脆内软,炸得恰到好处,入面嘅菜蔬同肉香味都好丰富!每口咬落去都喷出嚟嘅热气同埋鲜味,令人欲罢不能!真系好满足呀!🔥😍🍍菠萝西柠乳酸 (跟餐加$9)有新鲜嘅菠萝同西柠,加埋微酸微甜嘅乳酸,清新又开胃!食落好解渴,令人心情愉快!🍋🥛😋总括而言 (5个💖系最高)好味指数 : 💖💖💖🤍服务态度 : 💖💖💖🤍🤍环境打卡 : 💖💖💖🤍🤍回头指数 : 💖💖💖🤍🤍📍红岛冰厅(弥敦道)🏢 旺角弥敦道594-596号地舖🕗星期一至日 07:00 - 00:00#旺角美食 #旺角必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy
🥩黑椒牛柳五成熟配焗薯 $128
🍗 瑞士鸡翼 $38
🌯手工炸春卷 $40
🍍菠萝西柠乳酸 (跟餐加$9)
总括而言 (5个💖系最高)
好味指数 : 💖💖💖🤍
服务态度 : 💖💖💖🤍🤍
环境打卡 : 💖💖💖🤍🤍
回头指数 : 💖💖💖🤍🤍
📍红岛冰厅(弥敦道)
🏢 旺角弥敦道594-596号地舖
🕗星期一至日 07:00 - 00:00
#旺角美食 #旺角必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant