2023-08-04
平价抵食高质面包店🍞见咁多人推介呢间面包店既布丁麻糬包同冰心麻糬包,一于买黎试下系咪真系咁好食🥖《花生松饼/ 芝士烟肉松饼$5》两款松饼味道都唔错,花生味几香,再浓啲就更好,松饼偏干身少少,不过呢个价钱黎讲真系唔可以要求咁多🤣《麻糬波波(3个) $11》真心推介!!!当日得两只味,分别系抹茶味同芝麻味,麻糬波波真系好大个,但食落系空气黎,一咬落去啲气就走岀黎😂几得意,外皮有少少脆,烟烟韧韧咁几好食👍🏻《原味/咖啡/抹茶布丁麻糬包 $15-18》布丁麻糬包真系必试!!呢个价钱我真系收货,味道仲要系几好食,布丁既份量好多,佢同岀面法式布丁包有啲唔同,法式个种一定要焗返热令到个外皮脆身先好食,呢只麻糬包就咁食已经可以😌麻糬包食落好烟韧好有口感,几中意呢个质感,觉得好食过法式个种!!👍🏻《冰心伯爵茶/朱古力咖啡/草莓麻糬包 $13-15》冰心麻糬包真系好爆馅!!睇相就知,全部都系cream🤤完全冇同你悭,抵食!!个人最中意伯爵茶味😂总括而言以呢个价钱食到呢个质素真心抵食,性价比超高👍🏻和气包店鲗鱼涌英皇道1044号福昌楼地下18号舖[⭐️5分为满分]味道⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️服务⭐️⭐️⭐️⭐️价钱⭐️推荐⭐️
《花生松饼/ 芝士烟肉松饼$5》
《麻糬波波(3个) $11》
《原味/咖啡/抹茶布丁麻糬包 $15-18》
《冰心伯爵茶/朱古力咖啡/草莓麻糬包 $13-15》
总括而言以呢个价钱食到呢个质素真心抵食,性价比超高👍🏻
和气包店
鲗鱼涌英皇道1044号福昌楼地下18号舖