2019-09-13 224 浏览
呢间放题未装修之前已经有食过,装修之后第一次嚟食,我同朋友都觉得食物质素有所提升,6点半前入座只需$168加一,就算系宵夜时段,8点半已经有得食仲要再平$10。特别系三文鱼腩刺身,肉质细腻,鱼腩非常新鲜肥厚,口感爽滑,嗌多几round已经觉得抵翻哂,而墨鱼片同甜虾都算爽口。寿司方面特别要推介黑松露带子寿司,可能个人比较钟意食黑松露,所以超级钟意食,两者好夹,钟意带子质感滑再加上入口时充满黑松露既味道,而且好少见到放题有咁既配搭。火炙左口鱼边寿司、火焰XO酱和牛寿司、北寄贝寿司都值得推介。左口鱼边入口即溶、和牛鲜嫩唔会"韧",北寄贝爽口。个人认为其实火焰系列都值得一试,而其他寿司都正常味道无咩特别唔好。呢个系单骨鸡翼,之前系香口炸既单骨鸡翼,依家就变左呢只好似烧鸡咁既鸡翼,但味道相当唔错,咬落仲系新鲜热辣辣,肉质鲜嫩多汁,非常惹味。至于黄金烧蚝同蒜香烧蚝黎讲就觉得黄金好食d,可能因为比较钟意溶入左既芝士。呢个手打汉堡扒,个汁非常惹味,有d黑椒调味,几juicy,会偏咸同重味少少,食一块会觉得几满足。饮品有好多选择,亦都有得饮酒。甜品都有好多,不过食到太饱无食到。装修完感觉好新净,好色彩,

装修完感觉好新净,好色彩,呢个价钱既食物质素算系几好,间中黎食系唔错既选择,经济实惠又好食。

2019-09-10
  • 黑松露带子寿司