2019-06-06
两条化骨龙放学就叫肚饿……其实我都有d饿😂 一个话要食乌冬,一个话想食饭! 我就口痕想食少少嘢。。。喺熊猫酒店即系悦来坊行下行下,见到呢间"定食8"嘅下午茶餐牌,已经吸引住我 佢有乌冬,有寿司,有饭,又有天妇罗等等唔同嘅餐,都只系二十几蚊至三十几蚊!本应唔系好肚饿嘅我都忍唔住自己叫多个餐😂😂佢每个餐都附送一款三文鱼汤, 佢嘅用料一啲都唔hea ,系有大量嘅三文鱼肉及白萝卜 ! 成碗汤好鲜甜,唔会好咸, 阿仔仲将啲汤捞落啲饭嚟一齐食, 佢都话好好味炸虾天妇罗丼饭 $23( 有天妇罗虾、茄子、蟹柳、蕃薯、秋葵)佢畀嘅虾都唔细只,所有都炸得脆卜卜! 上到枱畀我时啲嘢食都系热嘅,代表佢哋系即刻炸👍! 三文鱼寿司配乌冬 $28细佬话乌冬嘅汤底唔及三文鱼个碗汤好饮!! 所以佢将啲乌冬放咗落三文鱼汤度一齐食😂😂鸡扒丼饭 $28猪扒好滑溜😍 配埋酱汁捞饭,完全系不需思索, 极速地爬完一碗饭🤣🤣🤣𠮶度你要饮茶的话……就要自己出去自助针! 我觉得𠮶杯系麦茶嚟嘅,好好饮, 当你食完饭之后饮一杯香浓嘅茶, 就可以消化咗呢一餐, 夜晚又可以再食嘢了😂😂
本应唔系好肚饿嘅我都忍唔住自己叫多个餐😂😂
三文鱼寿司配乌冬 $28