2016-12-19
睇见$159 任食任饮2小时, 试业期间仲有免费升级刺身任食, 觉得可以一试迟D 过左试业期刺身任食,就要+$30夜晚7点几, 好彩唔系好多人, 我地2个人都可以坐4人梳发卡位职员先俾张火锅汤底纸俾我地拣, 汤底真系好多款, 拣左海鲜汤底等一阵, 上左个几清既汤底黎, 系几香, 不过无海鲜配料系入面原来海鲜系另上既, 海鲜应该系跟人数而俾后来发现大部份海鲜都系餐纸点到既, 觉得唔够海鲜既话, 可以自己再点免费升级刺身任食, 当然要order 啦质素也可以, 无乜雪味, 但八爪鱼刺身比较咸但要赞三文鱼纹理算多, 亦系厚切, 几肥美虎虾刺身仲几大只, 系日式放题中算几少见, 反而呢到有得任食饮品种类超多亦可自制酱料, 沙嗲酱超浓涮涮锅方面, 叫做御前牛盛日式涮涮锅, 听落去似有好多种牛肉, 但实际只有3只牛肉, 美国进牛肉片, 加拿大牛肩胛肉片, 薄切牛舌, 希望会有多D 种类啦牛舌好爽口, 因为系超薄切, 所以好快熟, 如果放煮得太耐会变UN唔计肉类, 其他配料就好多, 大部份丸类可以去自助BAR 枱拎芝士丸, 长洲大鱼蛋几有特色芝士丸, 塞满芝士, 芝士味浓长洲大鱼蛋, 就几爽口弹牙有
迟D 过左试业期刺身任食,就要+$30
职员先俾张火锅汤底纸俾我地拣, 汤底真系好多款, 拣左海鲜汤底 等一阵, 上左个几清既汤底黎, 系几香, 不过无海鲜配料系入面 原来海鲜系另上既, 海鲜应该系跟人数而俾 后来发现大部份海鲜都系餐纸点到既, 觉得唔够海鲜既话, 可以自己再点
免费升级刺身任食, 当然要order 啦 质素也可以, 无乜雪味, 但八爪鱼 刺身比较咸
但要赞三文鱼纹理算多, 亦系厚切, 几肥美
饮品种类超多 亦可自制酱料, 沙嗲酱超浓 涮涮锅方面, 叫做御前牛盛日式涮涮锅, 听落去似有好多种牛肉, 但实际只有3只牛肉, 美国进牛肉片, 加拿大牛肩胛肉片, 薄切牛舌, 希望会有多D 种类啦 牛舌好爽口, 因为系超薄切, 所以好快熟, 如果放煮得太耐会变UN
唔计肉类, 其他配料就好多, 大部份丸类可以去自助BAR 枱拎 芝士丸, 长洲大鱼蛋几有特色 芝士丸, 塞满芝士, 芝士味浓 长洲大鱼蛋, 就几爽口弹牙
有D 失望, 系无普通牛丸得黑叔牛丸
甜品系维记雪米糍, 俾我发现到3种味
有另一种甜品系朱古力饼, 不过太饱了, 食唔落了