2022-01-26 620 浏览
同朋友黎到尖沙咀 试一试出咗名 平靓正嘅嘉宝汉堡 个日入到去都几多人 接近full house. 我哋叫左一个虾堡 羊堡 蕃薯条 BBQ鸡翼 同埋 粟米片鸡块 埋单$156 都好饱 不过唔觉得特别平 可能跟餐啲小食都系偏贵 值得一赞系个羊堡 出面好少连锁快餐店有嘅 而佢都唔会好膻 肉味香够juicy 面包同酱汁就正正常常 整体而言都可以一试。而虾堡就好普通 唔系特别好食 mos burger 嘅虾堡好食好多 可以skip 😐 鸡翼bbq 汁好食 但鸡翼有啲干 惊喜系粟米片鸡块 同McDonald’s 既感觉好唔同 再juicy 一啲 调味唔错 同粟米片几夹 意外好食 一口接一口。Overall 都会有下一次 大家可以一试 不过唔好期望好似出面讲到咁好食 勉强above average la 🤙🏻

• 香脆粟米片鸡块
  • 香辣烟肉蛋羊堡