餐厅: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
资讯:

最近先知道原来伤心酸辣粉除咗酸辣粉之外仲有放题食😱见佢好似几抵食就帮大家试下究竟伏唔伏啦🤭放题方面有羊腩煲🐏特色烤鱼🐟鸡煲🐔同埋胡椒猪肚鸡煲🐷🐔选择😍90分钟任食仲要免加一!🥰🥰💕冬阴功味特色烤鱼 今次拣咗特色烤鱼试😋见佢打卡好似会壮观啲🤣总共有四只味拣 见成日食麻辣味今次就试吓冬阴功味特别啲😌黎到𠮶阵超大条鱼🤩见到有啲柠檬片浮下浮下🤣即刻试咗个汤底先😌个汤底酸酸辣辣好开胃😚越食就越浓味😚条烤鱼好香脆😋啲鱼肉都几滑🤤系觉得一开头食唔系好食到冬阴功味 之后越煮就越入味🤤🤤连啲鱼都食到有冬阴功味😎但又唔会老左🥰所以建议大家等耐少少先开始食鱼😌条鱼底下有大量嘅芽菜都好好食🤣可惜出边冇得再拎🥲💕任食配料都几多配料可以选择😚个人建议拣一啲吸味既配料🤤超级推荐拎金菇 莲藕 鸡髀菇同菜😍吸晒啲冬阴功味好正👍🏻最后紧系要落返宽粉同埋薯粉落去食啦🤤烟烟韧韧好好食🤭💕皇牌口水鸡 都好大碟😍肉质都唔错😋但啲肉唔系好索到啲辣汁🥲整体来讲呢个放题都好抵食😍而且味道都唔错😚仲可以任食配料同埋任饮🤓超正🤤下次去伤心酸辣粉再唔系净系食酸辣粉啦🤣

💕冬阴功味特色烤鱼

💕任食配料