2022-02-22
想平平地食蚝🦪,除左自助餐放题之外,餐厅特价蚝都系唔错既选择。就好似哩一间餐厅咁,长期提供十蚊一只精选蚝🌟,吸引左唔少人黎大吃一番。超级海鲜薄饼 $178 + 10%有啲惊喜佢饼底做得好薄好脆,真系好似饼干咁,我几钟意哩种pizza🍕。佢既配料望落画面够哂丰富,有虾、鱿鱼🦑、蚬肉同青红椒🫑,仲有鱼籽同蟹籽点缀,当然唔少得芝士🧀喇。食落啖啖都有馅料,非常满足。黄金软壳蟹扁意粉 $158 + 10%软壳蟹🦀唔算好大只,炸得黄金香脆,不过个脆皮少少刮口,而且都偏向油身。意粉系忌廉汁底🍝,仲有洋葱🧅、野菌同青红椒🫑,味道整体唔错,都几Creamy又够味。是日特选蚝一打 $10@ + 10% 是日系意大利蚝🇮🇹,分左两次上。朋友觉得整体都合乎性价比,掂落去仲有少少郁。入口海水味🌊涌出,就未到好鲜甜肥美个种,平平地过口瘾都唔错。
超级海鲜薄饼 $178 + 10%
黄金软壳蟹扁意粉 $158 + 10%