2023-03-23
又系时候出去寻觅好嘢食,一路逛逛到威非路道见店内坐满人,乌龙小厨店面普普通通不显眼,门口贴满餐牌见店员送D靓𩠌出来,比佢D𩠌香味吸引,即刻排队等位,等左一阵安排了卡位即下落order豉椒炒蚬$68和蒜茸粉丝蒸班头腩$65,原以为是净𩠌价钱,原来系连饭.汤及热既饮品,十分抵食等咗廿几分钟,我哋的野食出来豉椒炒蚬和蒜茸粉丝蒸班头腩个碟头都唔细,加上大大碗老多汤同白饭,今晚一定好满足豉椒炒蚬炒得好野味,D蚬唔会熟得滞,每只蚬都挂上少少茨汁,连壳啜蚬送饭一流蒜茸粉丝蒸班头腩,粉丝吸收了鱼及蒜茸味好正,班头腩肉好新鲜有好多鱼皮,好多骨胶原,我钟意,D𩠌好快比我地食晒,叫左柠檬水消消带最后,仲要买一个外卖晚餐返家,比弟放工返来食A,南乳薯仔猪扒饭-折实$48薯仔猪扒吸左南乳汁几好味唔咸,薯仔好淋,猪扒都多ok 好食,整体外卖都算不错
即下落order
等咗廿几分钟,我哋的野食出来
今晚一定好满足
A,南乳薯仔猪扒饭-折实$48