2022-04-04
望沙滩海景素食餐厅🤍🏝CP值高高高✨中午时间去就偏晒同热~☀️但坐返喺有瓦遮头既地方就会feel到微风*(Ü*)*超级有渡假feel👒—————————————————————✨Ordered: • Make Your Own Pizza🍕 ($138) <5/5>(Tomato & Cheese Base / Tofu Feta / Spinach / Mushroom)以为佢系小批~点知系8块既大批啊~๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘仲要仲要劲足料噜~😻劲多cheeseeeee!同埋极推Tofu Feta**‼️食落好似有啲奶香既味道~主要系用豆腐整既vegan cheese !!(๑º ロ º๑)!!但完全系升华左成个pizza既味道🫶🏻 • Sweet Potato Fries🍠🍟 ($68) <3/5>Ummm味道不过不失!但最惊喜到我既系真系 超 大 份 啊~~~~😱 • Grapefruit Blast🍹 ($55) <5/5>系唔会加糖既西柚&橙汁&青柠&柠檬既mix and match味道劲fresh系用真材实料整架~٩(ˊᗜˋ*)و♪唔稀又唔
CP值高高高✨
中午时间去就偏晒同热~☀️
但坐返喺有瓦遮头既地方就会feel到微风*(Ü*)*
超级有渡假feel👒
—————————————————————
✨Ordered:
以为佢系小批~点知系8块既大批啊~๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘
仲要仲要劲足料噜~😻劲多cheeseeeee!
同埋极推Tofu Feta**‼️
食落好似有啲奶香既味道~
但完全系升华左成个pizza既味道🫶🏻
Ummm味道不过不失!
但最惊喜到我既系真系 超 大 份 啊~~~~😱
味道劲fresh系用真材实料整架~٩(ˊᗜˋ*)و♪
唔稀又唔甜❤︎⸝⸝⸝岩岩好🫶🏻
Instagram| @foodinframe.hk