2019-07-24 625 浏览
约左朋友出太子食饭,行经联x广场,心思思又想食蛋糕。行到过去见到一件西饼都几成十廿蚊,谂住唔食之际。见到一个长型意大利芝士蛋糕都系50蚊,心动不如行动。今晚食完饭可以当系生日蛋糕同朋友一齐开心庆祝。其实我主要想赞下收银姐姐,态度超好。因为朋友生日,问有无生日烛,佢俾。问有无匙羹,佢就问我要几多,仲用个袋帮我入好👍平时有D问多两句,都黑面,好欣赏您的服务。跟住俾收据时,话中左10蚊奖,又教我要上网输入资料,入QR code,下次买野可以有10蚊优惠,真的多谢你。蛋糕虽然唔系传统蛋糕样,朋友都很喜欢,个蛋糕唔算甜,有蛋糕香软,口感唔错。$50真系超值。希望东海堂可以keep住有呢d平民蛋糕就好啦🎂🎂

2019-07-24
外卖自取