2019-09-07 43 浏览
平时都成日来e max 行街,都知道二楼好多野食,续间续间试,都食左七成左右今次就拣左casa Luca, 平日lunch 特别多人,因附近好多office呢间都算系food court , 可以系附近揾位坐去食就得。我地最后拣左,黑松露忌廉意粉和炸子春鸡套餐个意粉份量啱啱好,唔少黑松露,又creamy , 个意粉唔会太硬,配上一些沙律菜,唔会太流,好好味只春鸡就要等耐少少,应该真系立即整,虽然得半只细细只,但加上薯条和沙律,朋友食完都大叫超饱,好好食,薯条炸得啱啱好,虽然好邪恶,但会忍唔住不停食。总点系,叫左两个餐都唔贵,都系百几,平靓正!买野时,职员都好有礼话人多可能要等耐少少,而且叫到有位待应不停大叫号码叫人拎野,真系辛苦了

总点系,叫左两个餐都唔贵,都系百几,平靓正!