几年前帮衬过尖沙咀店,个阵舖头仲细细间🙈今次再食已经搬左去大舖,坐得舒服好多呢😁呢间本土嘅汉堡快餐店,汉堡嘅选择好多,可以食牛/鸡/海鲜/羊同素都得,连小食都好味👍🏻🔸烤菇芝士牛堡(HK$57)烤烘过嘅包偏脆身,牛肉咬落好juicy,烤菇大大个而且好香,配埋融融地嘅芝士一齐食超级满足呀🤩仲夹住烤洋葱、番茄、生菜,食落唔会咁油腻🍔🔸黑松露芝士牛堡(HK$52)一打开个包见到好多嘅黑松露酱😍不过连埋牛肉芝士个啲一啖咬落去,黑松露味都唔算超浓郁,但呢个价钱已经好物超所值啦🐮🔸套餐(小食+饮品)(+HK$16)🔸炸烧卖见到好多人推介呢个小食系必叫,食落都真系几match呀😙外层脆卜卜,入面就烟烟韧韧,炸得啱啱好呢😎🔸番薯条薯条食得多,就试下呢个番薯条啦😊比起平时嘅薯条质地较淋,一食就有阵阵嘅番薯甜味,不过食到后来会觉得有少少腻~
烤菇芝士牛堡

🔸烤菇芝士牛堡(HK$57)
黑松露芝士牛堡

🔸黑松露芝士牛堡(HK$52)
炸烧卖

🔸套餐(小食+饮品)(+HK$16)
🔸炸烧卖
蕃薯条